Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Letërkëmbim "Albania" dhe Vjena

Letërkëmbim "Albania" dhe Vjena

Çmimi i zakonshëm €24,99 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €24,99 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Faik KONICA dhe Baroni Julius ZWIEDINEK. 

Epistolari përfshin periudhën 1897-1912 dhe përmban 145 letra, nga të cilat 89 letra e shënime janë të Faik Konicës, 55 letra janë të Baronit Zwiedinek (ose në emër të tij) dhe 1 letër e Dervish Himës për Faik Konicën (Letra 13).

Përfshihen po ashtu të panumerizuara, si pjesë përbërëse e korrespondencës së Konicës, edhe dy letra, njëra e Visarion Dodanit dhe tjetra e Ismail Qemalit.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)