Zhvillim personal

Showing 138 products
Fjalimet TED
€16,00
Fjalimet TED
Si të flasim me këdo
€19,99
Si të flasim me këdo
Sold Out
Si të mposhtësh shqetësimet dhe te fillosh të jetosh
€15,00
Si të mposhtësh shqetësimet dhe te fillosh të jetosh
Sold Out
Shprehi atomike
€20,00
Shprehi atomike
Mendo dhe pasurohu
€10,00
Mendo dhe pasurohu
Sold Out
Inteligjenca emocionale
€19,99
Inteligjenca emocionale
Sold Out
50 ide menaxhimi
€9,99
50 ide menaxhimi
50 ide psikologjike
€9,99
50 ide psikologjike
50 ide fetare
€9,99
50 ide fetare
Psikologjia e inteligjencës
€9,99
Psikologjia e inteligjencës
Psikologjia e racave
€8,00
Psikologjia e racave
Ligji i tërheqjes
€15,00
Ligji i tërheqjes
Sold Out
Të bëhesh - Becoming
€25,00
Të bëhesh - Becoming
Zonjat e para
€17,99
Zonjat e para
Të shesësh gjithçka
€20,00
Të shesësh gjithçka
Si të dukesh 10 vjet më e re
€15,00
Si të dukesh 10 vjet më e re
Egoja është armiku
€15,00
Egoja është armiku
Sold Out
Sekreti
€18,99
Sekreti
Sold Out
Lumturohuni
€9,99
Lumturohuni
Sold Out
Ti je ajo çfarë vesh
€15,00
Ti je ajo çfarë vesh
100 mënyra për të motivuar vetën
€11,99
100 mënyra për të motivuar vetën
Sold Out
200 sekretet e suksesit
€10,00
200 sekretet e suksesit
Sold Out
Sekreti i shpirtit binjak
€12,00
Sekreti i shpirtit binjak
Teoria e gjithçkaje
€15,00
Teoria e gjithçkaje
Sold Out