Në këtë kategori do të gjeni biografi të personazheve të njohur dhe të rëndësishëm historik.

Të bëhesh - Becoming
Të bëhesh - Becoming
Quick View
Të bëhesh - Becoming €14,99
Marilyn
Marilyn
Quick View
Marilyn €14,99
Diana : Historia e saj e vërtetë
Diana : Historia e saj e vërtetë
Quick View
Diana : Historia e saj e vërtetë €19,99
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Quick View
Libra
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023 from €70,00
Guximi për të shpresuar
Guximi për të shpresuar
Quick View
Guximi për të shpresuar €14,99
Të shesësh gjithçka
Të shesësh gjithçka
Quick View
Të shesësh gjithçka €20,00
Jetëshkrim mësuesish
Jetëshkrim mësuesish
Quick View
Jetëshkrim mësuesish €7,99
Dostojevski
Dostojevski
Quick View
Dostojevski €9,99
Dialog me Alain Bousquet
Dialog me Alain Bousquet
Quick View
Dialog me Alain Bousquet €9,99
Presidentët amerikanë në memorialin e malit rushmore
Presidentët amerikanë në memorialin e malit rushmore
Quick View
Presidentët amerikanë në memorialin e malit rushmore €7,00
BTS - Ikona të K-popit
BTS - Ikona të K-popit
Quick View
BTS - Ikona të K-popit €12,00
Gratë për të cilat mendoj gjatë natës
Gratë për të cilat mendoj gjatë natës
Quick View
Gratë për të cilat mendoj gjatë natës €16,00
Shitësi i Këpucëve
Shitësi i Këpucëve
Quick View
Shitësi i Këpucëve €16,99
Rruga për në skelën Uigan
Rruga për në skelën Uigan
Quick View
Rruga për në skelën Uigan €9,99
Shpik & Ëndërro
Shpik & Ëndërro
Quick View
Shpik & Ëndërro €12,99
Jeto për ta treguar
Jeto për ta treguar
Quick View
Jeto për ta treguar €16,99
Kujtime të nji jete së kalueme
Kujtime të nji jete së kalueme
Quick View
Kujtime të nji jete së kalueme €10,00
Chanel - Një jetë si në përrallë
Chanel - Një jetë si në përrallë
Quick View
Chanel - Një jetë si në përrallë €14,99
Tolstoi
Tolstoi
Quick View
Tolstoi €7,99
Koha e stuhive
Koha e stuhive
Quick View
Koha e stuhive €20,00
Rrëfimet, Jeta si kirurg i trurit
Rrëfimet, Jeta si kirurg i trurit
Quick View
Rrëfimet, Jeta si kirurg i trurit €15,00
PUTZI - Pianisti i Hitlerit
PUTZI - Pianisti i Hitlerit
Quick View
PUTZI - Pianisti i Hitlerit €14,99
Meghan : princesha hollivudiane
Meghan : princesha hollivudiane
Quick View
Meghan : princesha hollivudiane €19,99
Ismail Kadare : Kryqëzimi letrare dhe kulturore
Ismail Kadare : Kryqëzimi letrare dhe kulturore
Quick View
Ismail Kadare : Kryqëzimi letrare dhe kulturore €8,00
Im atë Pablo Escobar
Im atë Pablo Escobar
Quick View
Im atë Pablo Escobar €16,00
Hustle harder, hustle smarter
Hustle harder, hustle smarter
Quick View
Hustle harder, hustle smarter €16,99
Bukë me sallam
Bukë me sallam
Quick View
Bukë me sallam €9,99
Billie Eilish
Billie Eilish
Quick View
Billie Eilish €14,99
Çe - Ditari (Che Guevara)
Çe - Ditari (Che Guevara)
Quick View
Çe - Ditari (Che Guevara) €12,99
Kancelarja
Kancelarja
Quick View
Kancelarja €15,00
Premtomë, baba
Premtomë, baba
Quick View
Premtomë, baba €14,99
Tokë e premtuar
Tokë e premtuar
Quick View
Tokë e premtuar €25,00
Elon Musk
Elon Musk
Quick View
Elon Musk €20,00
Unë jam Malala
Unë jam Malala
Quick View
Unë jam Malala €14,99

Subscribe