Lize's Bookstore

Libraria e Lizes është një platformë dedikuar shqiptarëve në diasporë. Këtu, njësoj si në një librari shqiptare do të keni qasje në libra të shkruar nga autorë shqiptarë apo të përkthyera.
Lexim të këndshëm !

 • Për fëmijë

  Në këtë kategori do të gjeni libra dedikuar fëmijëve tuaj. Alfabeti i gjuhës shqipe, përralla në gjuhën shqipe, libra zanor e shumë të tjera.

 • Për zhvillim personal

  Në këtë kategori do të gjeni librat më të njohur që trajtojnë çdo temë rreth zhvillimit personal, qoftë ajo për zhvillim psikologjik, ekonomik apo edhe në lidhjet e juaja sociale.

 • Histori

  Në këtë kategori do të gjeni libra të autorëve klasik shqiptar si dhe libra që trajtojnë temën e historisë qoftë ajo shqiptare apo e ndonjë shteti të huaj.

 • Kadare

  Në këtë kategori do të gjeni titujt e shkruar nga njëri ndër autorët më të njohur shqiptar : Ismail Kadare.

1 e 4
 • Dërgesat

  Të sigurta dhe të shpejta

 • Pagesa

  Më shumë se 30 mënyra të pagesës

 • I kenaqur ose i rimbursuar

  Një shërbim i vëmendshëm edhe pas shitjes

 • Libra për të gjithë

  Një koleksion në evolucion të vazhdueshëm për shijet e çdo lexuesi