Kadare

Showing 59 products
Aksidenti
€14,00
Aksidenti
Autobiografia e popullit në vargje
€7,00
Autobiografia e popullit në vargje
Bisedë përmes hekurash
€12,99
Bisedë përmes hekurash
Breznitë e Hankonatëve
€7,00
Breznitë e Hankonatëve
Ca pika shiu ranë mbi qelq
€12,99
Ca pika shiu ranë mbi qelq
Çështje të marrëzisë
€9,99
Çështje të marrëzisë
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
€6,00
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
Sold Out
Dantja i pashmangshëm
€7,00
Dantja i pashmangshëm
Darka e gabuar
€14,99
Darka e gabuar
Dialog me Alain Bousquet
€9,99
Dialog me Alain Bousquet
Ditë kafenesh
€9,99
Ditë kafenesh
Dosja H
€12,99
Dosja H
Sold Out
E penguara
€14,99
E penguara
Gift Card
From €10,00
Gift Card
Select Montants
Gjenerali i ushtrisë së vdekur
€15,00
Gjenerali i ushtrisë së vdekur
Hamleti, princi i vështirë
€12,99
Hamleti, princi i vështirë
Hija
€12,99
Hija
Identiteti Europian i Shqiptarëve
€9,99
Identiteti Europian i Shqiptarëve
Ikja e shtërgut
€9,99
Ikja e shtërgut
Ismail Kadare : Kryqëzimi letrare dhe kulturore
€8,00
Ismail Kadare : Kryqëzimi letrare dhe kulturore
Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
€12,99
Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
Kadare dhe regjimi komunist
€20,00
Kadare dhe regjimi komunist
Kadare në gjuhët e botës
€16,99
Kadare në gjuhët e botës
Kadare, leximi dhe interpretimi
€12,99
Kadare, leximi dhe interpretimi