Politika e konfidencialitetit

Politika e privatësisë së Librarisë Lize
Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si të dhënat tuaja personale mblidhen, përdoren dhe shpërndahen kur vizitoni lizesbookstore.be ("Sajti") ose bëni një blerje atje.
Të dhënat personale të mbledhura
Kur vizitoni sajtin, ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara për pajisjen tuaj, duke përfshirë informacione në lidhje me shfletuesin tuaj të internetit, adresën IP, zonën kohore dhe disa nga cookizq që janë instaluar në pajisjen tuaj. Përveç kësaj, ndërsa shfletoni faqen, ne mbledhim informacione rreth faqeve të internetit ose produkteve individuale që shikoni, faqeve të internetit ose termave të kërkimit që ju sollën në sajt, si dhe informacione se si ndërveproni me sajtin. Ne i referohemi këtij informacioni të mbledhur automatikisht si "Informacion i pajisjes".
Ne mbledhim informacione për pajisjen duke përdorur teknologjitë e mëposhtme:
Cookies
Këtu është një listë e cookies që përdorim. Ne i kemi renditur këtu që ju të zgjidhni nëse dëshironi t'i lejoni apo jo.
_session_id, identifikuesi unik i sesionit, lejon Shopify të ruajë informacione rreth sesionit tuaj (referues, faqja e uljes, etj.).
_shopify_visit, nuk ka të dhëna, vazhdon për 30 minuta nga vizita e fundit. Përdoret nga sistemi i brendshëm i gjurmimit të statistikave të ofruesit të faqes sonë të internetit për të regjistruar numrin e vizitave.
_shopify_uniq, nuk ka të dhëna, skadon në mesnatë (në varësi të vendndodhjes së vizitorit) të nesërmen. Llogarit numrin e vizitave në një dyqan për klient unik.
karroca, identifikues unik, vazhdon për 2 javë, ruan informacionin e karrocës suaj.
_secure_session_id, identifikues unik i sesionit
storefront_digest, identifikues unik, i papërcaktuar nëse dyqani ka një fjalëkalim, përdoret për të ditur nëse vizitori aktual ka akses.
- "Skedarët e regjistrave" gjurmojnë aktivitetin e sajtit dhe mbledhin të dhëna të tilla si adresa juaj IP, lloji i shfletuesit që përdorni, ofruesi juaj i shërbimit të internetit, faqet e referimit dhe daljes dhe të dhënat tuaja të vulës kohore (data dhe ora).
- "Web beacons", "beacons" dhe "pixels" janë skedarë elektronikë që regjistrojnë informacione rreth mënyrës se si e shfletoni Faqen.
Për më tepër, kur bëni ose përpiqeni të bëni një blerje përmes sajtit, ne mbledhim informacione të caktuara nga ju, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, informacionin e pagesës, adresën e emailit, emailin dhe numrin tuaj të telefonit. Ky informacion i mbledhur automatikisht quhet "Informacion i porosisë".
Kur përdorim termin "Informacion Personal" në këtë Politikë të Privatësisë, ne i referohemi si Informacionit të pajisjes ashtu edhe Informacionit të Porosisë.
Si i përdorim ne të dhënat tuaja personale?
Në përgjithësi, ne përdorim informacionin e porosisë që mbledhim për të përpunuar çdo porosi të vendosur përmes sajtit (përfshirë përpunimin e informacionit tuaj të pagesës, rregullimin e dërgesës së porosisë tuaj dhe t'ju ofrojmë fatura dhe/ose konfirmime porosie). Për më tepër, ne përdorim këtë informacion të porosisë për:
të komunikuar me ju;
të vlerësojë mashtrimin ose rrezikun e mundshëm; dhe
në përputhje me preferencat që na keni komunikuar, ju ofrojmë informacione ose reklama në lidhje me produktet ose shërbimet tona.
Ne përdorim informacionin e pajisjes (veçanërisht adresën tuaj IP) që mbledhim për të vlerësuar mashtrimin ose rrezikun e mundshëm dhe, në përgjithësi, për të përmirësuar dhe optimizuar faqen tonë (për shembull, duke gjeneruar analitikë se si klientët tanë shfletojnë dhe ndërveprojnë me sajtin, dhe për të vlerësuar suksesin e fushatave tona të reklamimit dhe marketingut).
Ne ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta që na ndihmojnë ta përdorim atë për qëllimet e përshkruara më sipër. Për shembull, ne përdorim Shopify për të pritur dyqanin tonë online – për të mësuar më shumë se si Shopify përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi vizitoni: https://www.shopify.fr/legal/confidentialite. Ne përdorim gjithashtu Google Analytics për të kuptuar më mirë se si klientët tanë përdorin sajtin – për të mësuar më shumë rreth mënyrës se si Google përdor Informacionin tuaj Personal, ju lutemi vizitoni: https://www.google.com/intl/en/politika/privacy/. Ju gjithashtu mund të çaktivizoni Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/ga
Së fundi, ne mund të ndajmë gjithashtu të dhënat tuaja personale për të qenë në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t'iu përgjigjur një thirrjeje, urdhër kërkimi ose kërkesave të tjera ligjore për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur të drejtat tona.
Reklamim i sjelljes

Siç u tregua më lart, ne përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju ofruar reklama të synuara ose mesazhe marketingu që ne besojmë se mund të jenë me interes për ju. Për të mësuar më shumë se si funksionon reklamimi i synuar, mund të vizitoni faqen e informacionit të Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit (NAI) në: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/ how-does-it-work.

Për më tepër, mund të tërhiqeni nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e tërheqjes së Aleancës së Reklamimit Dixhital në https://optout.aboutads.info/?c=3&lang=en.

"Mos gjurmo"
Ju lutemi vini re se ne nuk e ndryshojmë mbledhjen e të dhënave dhe praktikat e përdorimit të sajtit tonë kur zbulojmë një sinjal "Mos gjurmoni" në shfletuesin tuaj.

Të drejtat tuaja

Nëse jeni banor evropian, keni të drejtë të aksesoni informacionin personal që mbajmë për ju dhe mund të kërkoni që ai të korrigjohet, përditësohet ose fshihet. Nëse dëshironi ta ushtroni këtë të drejtë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e kontaktit të përcaktuara më poshtë.
Për më tepër, nëse jeni rezident evropian, vini re se ne përpunojmë informacionin tuaj me qëllim të përmbushjes së detyrimeve tona kontraktuale ndaj jush (për shembull nëse bëni një porosi në sajt) ose për të ndjekur interesat tona të biznesit, legjitime, të listuara më sipër. Ju lutemi vini re gjithashtu se informacioni juaj do të transferohet jashtë Evropës, duke përfshirë Kanada dhe Shtetet e Bashkuara.

Ruajtja e të dhënave

Kur bëni një porosi përmes faqes, ne ruajmë informacionin tuaj të porosisë për të dhënat tona, përveç nëse dhe derisa të na kërkoni ta fshijmë atë.

Ndryshimet

Ne mund ta modifikojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here për të reflektuar, për shembull, ndryshime në praktikat tona ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore.
Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë rreth praktikave tona të privatësisë, nëse keni ndonjë pyetje ose nëse dëshironi të paraqisni një ankesë, ju lutemi na kontaktoni me e-mail në lize@lizesbookstore.be ose me postë në adresën e mëposhtme:
Chaussée De Louvain 724, Bruksel, Belgjikë, 1030, Belgjikë

Kontakti