Histori

Showing 198 products
Për lëvizjen studentore shqiptare 1990 - 1991
€15,99
Për lëvizjen studentore shqiptare 1990 - 1991
Perrallat e tranzicionit shqiptar
€18,00
Perrallat e tranzicionit shqiptar
Lëvizja Studentore Shqiptare 1990-1991
€15,99
Lëvizja Studentore Shqiptare 1990-1991
Sold Out
Mitologji shqiptare
€15,00
Mitologji shqiptare
Sold Out
Taulantët
€10,00
Taulantët
Spartaku - Tregim historik
€6,00
Spartaku - Tregim historik
Themeluesi - Lidershipi i Ismail Qemalit
€30,00
Themeluesi - Lidershipi i Ismail Qemalit
Sold Out
Kosova mon amour
€14,99
Kosova mon amour
Pushtimi - 7 prilli shqiptar
€15,00
Pushtimi - 7 prilli shqiptar
Ballkani - Një histori e shkurtër
€12,99
Ballkani - Një histori e shkurtër
Luftërat ballkaniket (1912-1913)
€15,00
Luftërat ballkaniket (1912-1913)
Sold Out
Republika e parë - Historia politike e Kosovës 1989-1999
€25,00
Republika e parë - Historia politike e Kosovës 1989-1999
Kisha ortodokse shqiptare
€17,00
Kisha ortodokse shqiptare
Kadare dhe regjimi komunist
€20,00
Kadare dhe regjimi komunist
Historia e Çamërisë
€17,00
Historia e Çamërisë
Sold Out
Vitet shqiptare '43 - '45
€12,00
Vitet shqiptare '43 - '45
Kisha ortodokse nën komunizëm
€12,99
Kisha ortodokse nën komunizëm
Liri Belishova dhe koha e saj
€12,99
Liri Belishova dhe koha e saj
(Mos) Zyrtarizimi i gjuhës shqipe në Republikën e Maqedonisë
€15,99
(Mos) Zyrtarizimi i gjuhës shqipe në Republikën e Maqedonisë
Loja që ndryshoi Shqipërinë
€12,99
Loja që ndryshoi Shqipërinë
Sold Out
Epiri i jugut, Çamëria
€17,00
Epiri i jugut, Çamëria
Sold Out
Dhjetor '90 - Dokumente & Materiale
€15,00
Dhjetor '90 - Dokumente & Materiale
50+1 - Historia e pabesueshme e dy Shqipërive, ajo që iku dhe ajo që është sot!
€15,00
50+1 - Historia e pabesueshme e dy Shqipërive, ajo që iku dhe ajo që është sot!
Lufta e Kosovës dhe Hashim Thaçi
€15,00
Lufta e Kosovës dhe Hashim Thaçi
Sold Out