Në këtë kategori do të gjeni vetëm libra që përmbajnë përralla apo tregime që medoemos çdo fëmijë duhet të lexojë.
Tregime të shkurtra për fëmijë - 2 vjeç
Tregime të shkurtra për fëmijë - 2 vjeç
Quick View

Notify me when this product is available:

Tregime të shkurtra për fëmijë - 2 vjeç
Sold out
Tregime të shkurtra për fëmijë - 3 vjeç
Tregime të shkurtra për fëmijë - 3 vjeç
Quick View

Notify me when this product is available:

Tregime të shkurtra për fëmijë - 3 vjeç
Sold out
Libër zanor -  Kafshët e fermës
Libër zanor -  Kafshët e fermës
Quick View

Notify me when this product is available:

Libër zanor - Kafshët e fermës
Sold out
Libër zanor - Fjalët e para
Libër zanor - Fjalët e para
Quick View

Notify me when this product is available:

Libër zanor - Fjalët e para
Sold out
Tregime për fëmijë - 4 vjeç
Tregime për fëmijë - 4 vjeç
Quick View

Notify me when this product is available:

Tregime për fëmijë - 4 vjeç
Sold out
Libër zanor - Libri i Xhunglës
Libër zanor - Libri i Xhunglës
Quick View
Libër zanor - Libri i Xhunglës €9,99
Përralla magjepsëse - Ujku dhe shtatë kecat
Përralla magjepsëse - Ujku dhe shtatë kecat
Quick View
Përralla magjepsëse - Ujku dhe shtatë kecat €5,00
Përralla magjepsëse - Pinoku
Përralla magjepsëse - Pinoku
Quick View
Përralla magjepsëse - Pinoku €5,00
Fjalëkuqe
Fjalëkuqe
Quick View
Fjalëkuqe €7,00
Legjenda e Robin Hudit
Legjenda e Robin Hudit
Quick View

Notify me when this product is available:

Legjenda e Robin Hudit
Sold out
Historia e Skënderbeut
Historia e Skënderbeut
Quick View

Notify me when this product is available:

Historia e Skënderbeut
Sold out
Tregime të mrekullueshme me - Xhuxhat
Tregime të mrekullueshme me - Xhuxhat
Quick View
Tregime të mrekullueshme me - Xhuxhat €7,99
Tregime të mrekullueshme me - Piratët
Tregime të mrekullueshme me - Piratët
Quick View
Tregime të mrekullueshme me - Piratët €7,99
Përralla magjepsëse - Piter Pani
Përralla magjepsëse - Piter Pani
Quick View
Përralla magjepsëse - Piter Pani €5,00
Trupi i njeriut
Trupi i njeriut
Quick View

Notify me when this product is available:

Trupi i njeriut
Sold out
Përralla magjepsëse - Bukuroshja e fjetur
Përralla magjepsëse - Bukuroshja e fjetur
Quick View
Përralla magjepsëse - Bukuroshja e fjetur €5,00
Përralla magjepsëse - Kësulëkuqja
Përralla magjepsëse - Kësulëkuqja
Quick View

Notify me when this product is available:

Përralla magjepsëse - Kësulëkuqja
Sold out
Libër zanor - Alfabeti i gjuhës shqipe
Libër zanor - Alfabeti i gjuhës shqipe
Quick View
Libër zanor - Alfabeti i gjuhës shqipe €14,99
Libër zanor - Ngjyrat, format, të kundërtat
Libër zanor - Ngjyrat, format, të kundërtat
Quick View

Notify me when this product is available:

Libër zanor - Ngjyrat, format, të kundërtat
Sold out
Dita kur Ngjyrat u kthyen në shtëpi
Dita kur Ngjyrat u kthyen në shtëpi
Quick View
Dita kur Ngjyrat u kthyen në shtëpi €12,00
Përralla e maçokut dhe e miut që u bë shok i tij
Përralla e maçokut dhe e miut që u bë shok i tij
Quick View
Përralla e maçokut dhe e miut që u bë shok i tij €5,99
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1
Quick View
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1 €15,00
Dordolëngu
Dordolëngu
Quick View
Dordolëngu €5,99
Rrëfenjat e gjyshit
Rrëfenjat e gjyshit
Quick View

Notify me when this product is available:

Rrëfenjat e gjyshit
Sold out
Lahuta e Malsisë
Lahuta e Malsisë
Quick View

Notify me when this product is available:

Lahuta e Malsisë
Sold out
Aventurat e Tom Sojerit
Aventurat e Tom Sojerit
Quick View
Aventurat e Tom Sojerit €12,99
Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë
Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë
Quick View
Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë €5,00
Përralla magjepsëse - Hirushja
Përralla magjepsëse - Hirushja
Quick View
Përralla magjepsëse - Hirushja €5,00
Libër zanor - Hirushja
Libër zanor - Hirushja
Quick View
Libër zanor - Hirushja €9,90
Libër zanor - E bukura dhe bisha
Libër zanor - E bukura dhe bisha
Quick View
Libër zanor - E bukura dhe bisha €9,99
Përralla magjepsëse - Borëbardha dhe shtatë xhuxhat
Përralla magjepsëse - Borëbardha dhe shtatë xhuxhat
Quick View
Përralla magjepsëse - Borëbardha dhe shtatë xhuxhat €5,00
Libër zanor - Pinoku
Libër zanor - Pinoku
Quick View
Libër zanor - Pinoku €9,99
Libër zanor - Numrat
Libër zanor - Numrat
Quick View
Libër zanor - Numrat €14,99
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Quick View
Libra
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023 from €70,00
Historia e Princit Ivan dhe shumë të tjera
Historia e Princit Ivan dhe shumë të tjera
Quick View
Historia e Princit Ivan dhe shumë të tjera €9,99
Historia e Guliverit dhe shumë të tjera
Historia e Guliverit dhe shumë të tjera
Quick View
Historia e Guliverit dhe shumë të tjera €9,99
Vëllai i Veshkaushit
Vëllai i Veshkaushit
Quick View
Vëllai i Veshkaushit €9,99
Tregime nga Tuqididi - Lufta e peloponezit
Tregime nga Tuqididi - Lufta e peloponezit
Quick View
Tregime nga Tuqididi - Lufta e peloponezit €9,00
Unë rritem hap pas hapi
Unë rritem hap pas hapi
Quick View

Notify me when this product is available:

Unë rritem hap pas hapi
Sold out
Edhe unë ndihmoj
Edhe unë ndihmoj
Quick View

Notify me when this product is available:

Edhe unë ndihmoj
Sold out
Tregime të mrekullueshme me - Zanat
Tregime të mrekullueshme me - Zanat
Quick View
Tregime të mrekullueshme me - Zanat €7,99
Don Kishoti i Mançës
Don Kishoti i Mançës
Quick View
Don Kishoti i Mançës €14,99

Subscribe