Nga librat për zhvillim personal dallojmë kategorinë e librave që janë shtysë për një zhvillim ekonomik duke ndjekur këshilla dhe marrë inspirim nga biznismenët më të njohur botëror.
Sekretet e mendjes milionere
Sekretet e mendjes milionere
Quick View
Sekretet e mendjes milionere €12,00
Shkenca e pasurimit
Shkenca e pasurimit
Quick View
Shkenca e pasurimit €10,00
Psikologjia e parasë
Psikologjia e parasë
Quick View

Notify me when this product is available:

Psikologjia e parasë
Sold out
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Quick View
Libra
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023 from €70,00
Influenca
Influenca
Quick View
Influenca €17,00
Si të bëhesh udhëheqës i zoti
Si të bëhesh udhëheqës i zoti
Quick View
Si të bëhesh udhëheqës i zoti €9,99
Utopia për realistët: Si mund të ndërtojmë botën ideale
Utopia për realistët: Si mund të ndërtojmë botën ideale
Quick View
Utopia për realistët: Si mund të ndërtojmë botën ideale €15,00
Teoria e përgjithshme e punësimit, interesit dhe parasë
Teoria e përgjithshme e punësimit, interesit dhe parasë
Quick View
Teoria e përgjithshme e punësimit, interesit dhe parasë €15,00
Ujku i Wall Street
Ujku i Wall Street
Quick View
Ujku i Wall Street €20,00

Subscribe