Në këtë kategori do të gjeni studime mbi tema të ndryshme.
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Quick View
Libra
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023 from €70,00
Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit
Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit
Quick View
Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit €16,99
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1
Quick View
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1 €15,00
Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945)
Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945)
Quick View
Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945) €10,00
Historia diplomatike e çështjes Shqiptare 1878-1926
Historia diplomatike e çështjes Shqiptare 1878-1926
Quick View
Historia diplomatike e çështjes Shqiptare 1878-1926 €15,00
Në gjurmët e perëndive dhe mitologjemave ilire
Në gjurmët e perëndive dhe mitologjemave ilire
Quick View

Notify me when this product is available:

Në gjurmët e perëndive dhe mitologjemave ilire
Sold out
Studime mbi Perandorinë Osmane - 1
Studime mbi Perandorinë Osmane - 1
Quick View
Studime mbi Perandorinë Osmane - 1 €12,00
Studime mbi Perandorinë Osmane - 4
Studime mbi Perandorinë Osmane - 4
Quick View
Studime mbi Perandorinë Osmane - 4 €20,00
Hebrenjtë në Shqipëri
Hebrenjtë në Shqipëri
Quick View
Hebrenjtë në Shqipëri €25,00
Pellazgët; Në zanafillin e qytetërimit Helen dhe stërgjyshërit e shqiptarëve
Pellazgët; Në zanafillin e qytetërimit Helen dhe stërgjyshërit e shqiptarëve
Quick View

Notify me when this product is available:

Pellazgët; Në zanafillin e qytetërimit Helen dhe stërgjyshërit e shqiptarëve
Sold out
Gjirokastra
Gjirokastra
Quick View
Gjirokastra €15,00
Migjeni në dy pamje
Migjeni në dy pamje
Quick View
Migjeni në dy pamje €7,99
Psikologjia e devijancave
Psikologjia e devijancave
Quick View
Psikologjia e devijancave €20,00
Fiziologjia e dashurisë
Fiziologjia e dashurisë
Quick View
Fiziologjia e dashurisë €12,00
Temat e mëdha të futurizmit
Temat e mëdha të futurizmit
Quick View
Temat e mëdha të futurizmit €9,99
Seksi - që në agimet e tij
Seksi - që në agimet e tij
Quick View
Seksi - që në agimet e tij €15,00
Astrofizika për ata që e kanë me nxitim
Astrofizika për ata që e kanë me nxitim
Quick View
Astrofizika për ata që e kanë me nxitim €12,99
Fashizmi - një paralajmërim
Fashizmi - një paralajmërim
Quick View
Fashizmi - një paralajmërim €15,00
Në studion Kadare
Në studion Kadare
Quick View
Në studion Kadare €25,00
Faqe të panjohura nga vepra e Pjetër Budit
Faqe të panjohura nga vepra e Pjetër Budit
Quick View
Faqe të panjohura nga vepra e Pjetër Budit €14,99
Kadare, leximi dhe interpretimi
Kadare, leximi dhe interpretimi
Quick View
Kadare, leximi dhe interpretimi €12,99
Një vit jetë si danezët
Një vit jetë si danezët
Quick View
Një vit jetë si danezët €12,99
Gazetaria
Gazetaria
Quick View
Gazetaria €17,00
Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria
Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria
Quick View
Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria €12,99
Diplomacia gjermane për çështajen shqiptare
Diplomacia gjermane për çështajen shqiptare
Quick View
Diplomacia gjermane për çështajen shqiptare €15,00
Himni i flamurit - simbol mbarëkombëtar
Himni i flamurit - simbol mbarëkombëtar
Quick View
Himni i flamurit - simbol mbarëkombëtar €7,99
Vazhdimësi iliro-shqiptare në emrat e vendeve
Vazhdimësi iliro-shqiptare në emrat e vendeve
Quick View
Vazhdimësi iliro-shqiptare në emrat e vendeve €7,99

Subscribe