Sociologji

Showing 31 products
Kanuni i Lekë Dukagjinit
€24,00
Kanuni i Lekë Dukagjinit
1984
€15,59
1984
Sold Out
Inteligjenca sociale
€23,99
Inteligjenca sociale
Ferma e kafshëve
€9,59
Ferma e kafshëve
Kosova mon amour
€17,99
Kosova mon amour
Udhetari dhe hija e tij
€21,60
Udhetari dhe hija e tij
Sold Out
Kolë Idromeno - Themeluesi i artit realist shqiptar
€24,00
Kolë Idromeno - Themeluesi i artit realist shqiptar
Traktat, logjiko-filozofik
€9,59
Traktat, logjiko-filozofik
Sold Out
Anatomia e destruktivitetit njerëzor - Vëllimi i parë
€13,19
Anatomia e destruktivitetit njerëzor - Vëllimi i parë
Socializmi : ideja e dështuar që nuk vdes kurrë
€19,19
Socializmi : ideja e dështuar që nuk vdes kurrë
Socialpsikologjia
€44,40
Socialpsikologjia
Sold Out
Lindja e tragjedisë
€21,60
Lindja e tragjedisë
Gjenealogjia e moralit
€21,60
Gjenealogjia e moralit
Sold Out
Ballkani, historia dhe qyteterimi
€20,40
Ballkani, historia dhe qyteterimi
Ataturku, rilindja e një kombi
€20,40
Ataturku, rilindja e një kombi
Agu i mëngjesit
€21,60
Agu i mëngjesit
Gift Card
From €12,00
Gift Card
Select Montants
Zgjedh për mua
From €60,00
Zgjedh për mua
Select Libra
Realizmi socialist në sistemin letrar shqiptar
€15,59
Realizmi socialist në sistemin letrar shqiptar
Deballkanizimi i Ballkanit
€18,00
Deballkanizimi i Ballkanit
Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare
€15,59
Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare
Pika e kthesës
€20,40
Pika e kthesës
Çelësi i talentit - Madhështia nuk është e lindur, ajo rritet
€19,19
Çelësi i talentit - Madhështia nuk është e lindur, ajo rritet
Globalizimi - mit, proces, ndërvarësi apo tendencë?!
€25,19
Globalizimi - mit, proces, ndërvarësi apo tendencë?!