Libraria shqiptare në diasporë

Zgjedh për mua

€50,00

Dëshiron të marrësh një libër, ke motivim për të lexuar në shqip, por nuk di nga t'ia fillosh? 

Do ta bëjmë të thjeshtë. Më thuaj : 

1. Nga 1 (aspak) deri në 5 (shumë) ti lexon në shqip? 

2. Në gjuhën që lexon, cili është zhanri i preferuar (romane, poezi, thriller, psikologjik, historik, politik, zhvillim personal, kuzhinë ...) 


3. Për çfarë moshe mendon se duhet të zgjedh librat (për fëmijë dhe për të rriturit; vetëm për adoloshentë; vetëm për të rritur...)

 

Tani zgjidh një çmim për porosinë dhe ne do të kujdesemi për të bërë një përzgjedhje. 
Ti do të zbulosh titujt vetëm kur të hapësh kutinë! 

 

Pst : të jesh i.e sigurtë se do kesh titujt më të mirë që kemi!