Uegen

Ballkani, historia dhe qyteterimi

€17,00

Ferdonand SCHEVILL

432 faqe

- Ballkani, historia dhe qytetërimi mbulon historinë e Ballkanit që nga epoka bizantine, sundimi osman dhe kohët moderne.
- Përfshihet një tabelë e përmbajtjes dhe hartat origjinale.