Plejad

Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë

€6,00

Mary E. BURT

Nga programi "Të njohim Europën", tregime për fëmijë 

"Kur një mendim i Platonit bëhet mendimi im - kur një e vërtetë që ndez shpirtin e Pindarit ndez edhe shpirtin tim, atëherë koha s'ka kufi."

- EMERSON