Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Një histori e përmbledhur e Shqipërisë

Një histori e përmbledhur e Shqipërisë

Çmimi i zakonshëm €24,99 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €24,99 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Bernd J. FISCHER & Oliver J. SCHMITT

"Një histori e përmbledhur e Shqipërisë" paraqet historinë e Shqipërisë dhe popullit te saj, brenda kontekstit të tyre ballkanik dhe evropian.

Kjo përmbledhje tregon udhëtimin e vendit nga e kaluara e tij e lashtë, ende e mbështjellë me mistere dhe polemika, përmes tranzicionit të vështirë nga një formë veçanërisht brutale e komunizmit në një formë demokracie dhe ekonomie tregu në zhvillim.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)