UET

Kadare dhe regjimi komunist

€24,00

101 dokumente nga aparati dikatoriral shtetëror 1959-1991. 

Parathënie nga Spartak NGJELA.

Me shënime nga Romeo Gurakuqi, Agron Fico, Henri Çili, Mero Baze, Mustafa Nani dhe Bedri Islami.

Përgatiti për botim Dashnir Kaloçi.