Pema

Libri që do të dëshironit të lexonin prindërit tuaj

€20,40

Philippa PERRY

Në këtë bestseller të Sunday Times, psikoterapistja Perry zbulon gjërat që duhet dhe nuk duhet të bërë në një marrëdhënie.


Ky është një libër për të gjithë ne sepse do të gjeni informacione të domosdoshme dhe këshilla realiste në këto faqe.

Pavarësisht nëse jeni të interesuar të kuptoni se si ju ka formuar edukimi juaj, nëse po kërkoni të trajtoni ndjenjat e fëmijës suaj ose dëshironi të mbështesni partnerin tuaj.
Këshillat e arsyeshme, të urta dhe pa gjykim të Philippa Perry-t janë një burim thelbësor se si të keni marrëdhëniet më të mira të mundshme me njerëzit që kanë më shumë rëndësi për ju.