Minerva

Të shesësh gjithçka

€20,00

Brad STONE 

 

Ky libër sjell historinë e thelluar të Amazon-it, një prej kompanive më të suksesshme globale, e drejtuar nga themeluesi briliant, Jeff Bezos.
“Të shesësh gjithçka” do të jetë biografia zbuluese dhe vendimtare e kompanisë që vendosi njërin nga bastet e parë të mëdhenj për internetin, e që ndryshoi përgjithmonë mënyrën se si blejmë dhe lexojmë.


Ky botim është zgjedhur si “Libri më i mirë i biznesit i vitit 2013” nga Financial Times dhe Goldman Sachs.