Dans cette catégorie, vous trouverez des livres d'auteurs albanais classiques ainsi que des livres traitant du sujet de l'histoire, qu'elle soit albanaise ou de n'importe quel pays étranger.
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
+ Accès rapide
Libra
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023 de €70,00
Fiset Shqiptare
Fiset Shqiptare
+ Accès rapide
Fiset Shqiptare €24,99
Histori e Ballkanit
Histori e Ballkanit
+ Accès rapide
Histori e Ballkanit €20,00
Identiteti Europian i Shqiptarëve
Identiteti Europian i Shqiptarëve
+ Accès rapide
Identiteti Europian i Shqiptarëve €7,00
Albanians in art
Albanians in art
+ Accès rapide
Albanians in art €50,00
Shqipëria në art
Shqipëria në art
+ Accès rapide
Shqipëria në art €70,00
Shënime nga Shkolla e Partisë
Shënime nga Shkolla e Partisë
+ Accès rapide
Shënime nga Shkolla e Partisë €15,00
Kosova - Çfarë duhet të dijë secili
Kosova - Çfarë duhet të dijë secili
+ Accès rapide
Kosova - Çfarë duhet të dijë secili €12,99
Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit
Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit
+ Accès rapide
Gjykimi i papërfunduar i Sllobodan Millosheviqit €16,99
Muhaxhirët, dosja britanike
Muhaxhirët, dosja britanike
+ Accès rapide
Muhaxhirët, dosja britanike €19,99
Një histori e përmbledhur e Shqipërisë
Një histori e përmbledhur e Shqipërisë
+ Accès rapide
Një histori e përmbledhur e Shqipërisë €24,99
Shqiptarët 1830-1908
Shqiptarët 1830-1908
+ Accès rapide
Shqiptarët 1830-1908 €24,99
Ali Pasha Luani i Janines
Ali Pasha Luani i Janines
+ Accès rapide
Ali Pasha Luani i Janines €24,99
Histori e mendimit shqiptar
Histori e mendimit shqiptar
+ Accès rapide
Histori e mendimit shqiptar €20,00
Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria
Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria
+ Accès rapide
Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria €12,99
Luftërat e Ballkanit
Luftërat e Ballkanit
+ Accès rapide
Luftërat e Ballkanit €24,99
Ali Pashë Tepelena
Ali Pashë Tepelena
+ Accès rapide
Ali Pashë Tepelena €15,00
Gjirokastra
Gjirokastra
+ Accès rapide
Gjirokastra €15,00
Fushat e grurit kodrat e gjakut
Fushat e grurit kodrat e gjakut
+ Accès rapide
Fushat e grurit kodrat e gjakut €14,99
Letërkëmbim "Albania" dhe Vjena
Letërkëmbim "Albania" dhe Vjena
+ Accès rapide
Letërkëmbim "Albania" dhe Vjena €24,99
Shqipëria e re
Shqipëria e re
+ Accès rapide
Shqipëria e re €16,00
Hebrenjtë në Shqipëri
Hebrenjtë në Shqipëri
+ Accès rapide
Hebrenjtë në Shqipëri €25,00
Globalizimi, (dez)integrimi dhe identiteti i Kosovës
Globalizimi, (dez)integrimi dhe identiteti i Kosovës
+ Accès rapide
Globalizimi, (dez)integrimi dhe identiteti i Kosovës €24,99
Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945)
Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945)
+ Accès rapide
Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945) €10,00
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Çlirimi i Serbisë nga Kosova
Sold out
Darka e gabuar
Darka e gabuar
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Darka e gabuar
Sold out
Ditar - strehimi sekret
Ditar - strehimi sekret
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Ditar - strehimi sekret
Sold out
Vepra, Migjeni
Vepra, Migjeni
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Vepra, Migjeni
Sold out
Gjuha e lashtë shqipe (pellazgjishtja)
Gjuha e lashtë shqipe (pellazgjishtja)
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Gjuha e lashtë shqipe (pellazgjishtja)
Sold out
Pellazgët; Në zanafillin e qytetërimit Helen dhe stërgjyshërit e shqiptarëve
Pellazgët; Në zanafillin e qytetërimit Helen dhe stërgjyshërit e shqiptarëve
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Pellazgët; Në zanafillin e qytetërimit Helen dhe stërgjyshërit e shqiptarëve
Sold out
Marilyn
Marilyn
+ Accès rapide
Marilyn €14,99
Në gjurmët e perëndive dhe mitologjemave ilire
Në gjurmët e perëndive dhe mitologjemave ilire
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Në gjurmët e perëndive dhe mitologjemave ilire
Sold out
Historia e Skënderbeut
Historia e Skënderbeut
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Historia e Skënderbeut
Sold out
Histori e Shqipnis
Histori e Shqipnis
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Histori e Shqipnis
Sold out
Rebelët, besimtarët, të mbijetuarit
Rebelët, besimtarët, të mbijetuarit
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Rebelët, besimtarët, të mbijetuarit
Sold out
Bisedë përmes hekurash
Bisedë përmes hekurash
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Bisedë përmes hekurash
Sold out
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1
+ Accès rapide
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1 €15,00
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1
+ Accès rapide
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1 €15,00
Gjuha shqipe dhe historia e saj
Gjuha shqipe dhe historia e saj
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Gjuha shqipe dhe historia e saj
Sold out
Guvernatori i Hitlerit për Ballkanin
Guvernatori i Hitlerit për Ballkanin
+ Accès rapide
Guvernatori i Hitlerit për Ballkanin €15,00
Spiunët e Ballkanit
Spiunët e Ballkanit
+ Accès rapide
Spiunët e Ballkanit €12,00
Topi nën pushtetin e tyre
Topi nën pushtetin e tyre
+ Accès rapide
Topi nën pushtetin e tyre €12,99
Vepra dramaturgjike
Vepra dramaturgjike
+ Accès rapide
Vepra dramaturgjike €4,99
Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908
Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908
Sold out
Iliada - Lufta e Trojës
Iliada - Lufta e Trojës
+ Accès rapide
Iliada - Lufta e Trojës €9,99
Shqipja - Nëna e gjuhëve
Shqipja - Nëna e gjuhëve
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Shqipja - Nëna e gjuhëve
Sold out
Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen
Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen
Sold out
Mikenët = Pellazgët; Greqia ose zgjidhja e një enigme
Mikenët = Pellazgët; Greqia ose zgjidhja e një enigme
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Mikenët = Pellazgët; Greqia ose zgjidhja e një enigme
Sold out
Charger plus

Subscribe