Disa nga kategoritë

Lexo shqip

Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare
€30,00
Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare
Aucune analyse Aucune analyse
Abetare mbarëkombëtare dhe fletore pune
€20,00
Abetare mbarëkombëtare dhe fletore pune
Aucune analyse Aucune analyse
Kanuni i Lekë Dukagjinit
€24,00
Kanuni i Lekë Dukagjinit
Aucune analyse Aucune analyse
Mbaron me ne
€17,99
Mbaron me ne
Aucune analyse Aucune analyse
Épuisé
Prilli i thyer
€17,99
Prilli i thyer
Aucune analyse Aucune analyse
Épuisé
Kush e solli Doruntinën
€16,80
Kush e solli Doruntinën
Aucune analyse Aucune analyse
Épuisé
48 ligjet e pushtetit
€29,99
48 ligjet e pushtetit
Aucune analyse Aucune analyse

Libra, libra, libra dhe ... shumë surpriza të tjera gjatë tri mbrëmjeve të Festivalit Balkan Trafik🤩☀️ Ejani!

Festivali Balkan Trafik-Bruksel në Place de Brouckère

Lexuesit mund të na vizitojnë më datë 25, 26 dhe 27 prill!

Fazat e blerjesSi të bëj një porosi librash?
1. Zgjidh librin apo librat që do

E di, nuk është e thjeshtë, por duhet të zgjedhësh.
Nuk di nga t'ia fillosh? Mos hezito të më kontaktosh në mesazh për sugjerime.
Mos harro të përdorësh filtrat tanë të avancuar të kërkimit.
Sapo të kesh zgjedhur, "shto librin në shportë".

2. Verifiko shportën

Pasi të kesh zgjedhur librat, shko tek shporta (lart, djathtas).

Kontrollo me kujdes listën e librave për t'u siguruar se të gjithë titujt që dëshiron janë aty. Ti gjithashtu do të kesh mundësinë të ndryshosh sasinë, të fshish artikuj ose të shtosh libra të rinj në këtë fazë.

3. Vazhdo te kasa për të bërë blerjen

Kur shporta të jetë e plotë dhe të jesh gati për të finalizuar blerjen, kliko tek butoni e pagesës. Ke mundësi pagese me Paypal ose +30 lloj kartelash të tjera.
Plotëso informacionet e nevojshme. Ne sigurojmë një proces të sigurt pagese për të garantuar konfidencialitetin e të dhënave personale. Tani të mbetet vetëm të ndjekësh hapat për të përfunduar transaksionin.

4. Po tani?

Tani, bëj gati një çaj apo çokolladë të nxehtë sepse librat janë rrugës.

Pas pagesës, ti do të marrësh një email automatik për të konfirmuar porosinë. Sapo të trajtoj librat dhe të bëj dorëzimin, ti do të marrësh një email me numrin e gjurmimit ku do mund të ndjekësh në kohë reale vendndodhjen e librave.
Pastaj do të të vijë edhe një email disa ditë më pas (i fundit, nuk të premtoj) për të të pyetur si shkoi eksperienca me ne. Na jep mendimin tënd, pa hezitime.

1. Zgjidh librin apo librat që do
2. Verifiko shportën
3. Vazhdo te kasa për të bërë blerjen
4. Po tani?

Dëshmitë

Çfarë mendojnë lexuesit për ne?
S.C.Francë

"E sjellshme dhe e gatshme per te te ndihmuar per cdo pyetje.Dergesa e librave shume e shpejt."

J.B.Belgjikë

"Super fast and friendly owner!:)"

A.Z.Zvicër

"Eine fantastische Online-Buchhandlung mit einer beeindruckenden Auswahl an albanisch sprachigen Büchern. Die Website ist benutzerfreundlich gestaltet und hat für jeden etwas dabei. Die Bestellabwicklung ist schnell und effizient, und die Lieferung erfolgt prompt."

Kush jemi ne ?
Misioni jonë i vetëm është shpërndarja e librit shqip në diasporë dhe rrjedhimisht ruajtja e gjuhës amtare, hapja e një dritareje të re për autorët shqiptarë dhe afrimiteti i lexuesit jashtë me gjuhën shqipe
Me bazë në Bruksel këtë librari e karakterizon pasioni që kemi dhe që dëshirojmë të përçojmë tek lexuesi duke i dhënë librat më të rëndësishëm, më të rinj dhe më të kërkuar në treg
Në 1 vit platforma e jonë ka dërguar me sukses +450 porosi, ka shpërndarë +2500 libra shqip, ka marrë pjesë në 2 Panaire, ka bashkëpunuar me +10 institucione e shoqata si dhe ka krijuar një lidhje të pathyeshme me shqiptarët në mërgatë
Ekipi i jonë qëndron i disponueshëm para dhe pas dërgesës së porosisë. Andaj mos hezito të na kontaktosh për sugjerime, propozime, kritika apo për çdo pyetje tjetër që mund të kesh