Transporti i librave

Si librari e diasporës neve jemi angazhuar të bëjmë një dërgesë të shpejtë të librave me koston më të ulët të mundshme të transportit dhe të ju sigurojmë një shërbim të denjë para, gjatë dhe pas porosisë.

Këtu keni listën e çmimeve fiks sipas vendit ku jetoni.

Për çdo porosi mbi 75€, kostoja e transportit është falas.

Lexuesit e diasporës nuk do të paguajnë një kosto shtesë për shkak të peshës së librave. 

Dërgesat bëhen nga Brukseli (Brussels, Belgium). 

 Shteti Kosto
Gjermani 9€
Luksemburg  9€
Belgjikë  Falas
USA 25€
Zelandë e Re 25€
Kroaci 15€
Irlandë 15€
Islandë 15€
Monako 15€
Poloni 15€
Angli 15€
Slovaki 15€
Sloveni 15€
Maltë 15€
Bulgari 15€
Greqi 15€
Rumani 15€
Serbi 15€
Çeki 15€
Turki 15€
Suedi 15€
Danimarkë 15€
Finlandë 15€
Norvegji 15€
Letoni 15€
Lituani  15€
Francë 7€
Holandë  7€
Zvicër 15€

Nuk e kemi në listë vendin ku jetoni?  
Më kontaktoni me email duke klikuar këtu ose në WhatsApp +32 470 78 22 93.

Kontakti