Politique

Affichage de 72 produits
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
€6,00
Çlirimi i Serbisë nga Kosova
1984
€12,99
1984
Princi
€10,00
Princi
Ali Pashë Tepelena
€22,00
Ali Pashë Tepelena
Kosova - Çfarë duhet të dijë secili
€12,99
Kosova - Çfarë duhet të dijë secili
Ferma e kafshëve
€7,99
Ferma e kafshëve
Mbi krimin në Ballkan
€8,00
Mbi krimin në Ballkan
Épuisé
E penguara
€15,50
E penguara
Të bëhesh - Becoming
€25,00
Të bëhesh - Becoming
Republika e parë - Historia politike e Kosovës 1989-1999
€25,00
Republika e parë - Historia politike e Kosovës 1989-1999
Marilyn
€14,99
Marilyn
Diana : Historia e saj e vërtetë
€19,99
Diana : Historia e saj e vërtetë
Bisedë përmes hekurash
€14,99
Bisedë përmes hekurash
Guximi për të shpresuar
€14,99
Guximi për të shpresuar
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1
€15,00
Studime dhe dokumente mbi periudhën e Sulltan Mehmedit II - 1
Shqiptarët
€15,00
Shqiptarët
Shqipëria e re
€16,00
Shqipëria e re
Karremi i Putinit
€19,99
Karremi i Putinit
Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato
€12,00
Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato
Socializmi : ideja e dështuar që nuk vdes kurrë
€15,99
Socializmi : ideja e dështuar që nuk vdes kurrë
Guvernatori i Hitlerit për Ballkanin
€15,00
Guvernatori i Hitlerit për Ballkanin
Spiunët e Ballkanit
€12,00
Spiunët e Ballkanit
Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908
€22,00
Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908
Luftërat e Ballkanit
€24,99
Luftërat e Ballkanit