Dans cette catégorie, vous trouverez des livres pour adolescents de 14 à 18 ans.
Libri që do të dëshironit të lexonin prindërit tuaj
Libri që do të dëshironit të lexonin prindërit tuaj
+ Accès rapide
Libri që do të dëshironit të lexonin prindërit tuaj €14,99
Kush e solli Doruntinën
Kush e solli Doruntinën
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Kush e solli Doruntinën
Sold out
Letër Babait
Letër Babait
+ Accès rapide
Letër Babait €5,99
Pse?!
Pse?!
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Pse?!
Sold out
Letra milenës
Letra milenës
+ Accès rapide
Letra milenës €14,99
Fillon me ne
Fillon me ne
+ Accès rapide
Fillon me ne €14,99
9 nëntori
9 nëntori
+ Accès rapide
9 nëntori €14,99
Princi i vogël
Princi i vogël
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Princi i vogël
Sold out
Të lirë
Të lirë
+ Accès rapide
Të lirë €15,00
Koha e dashurisë
Koha e dashurisë
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Koha e dashurisë
Sold out
I huaji
I huaji
+ Accès rapide
I huaji €11,99
Afërdita
Afërdita
+ Accès rapide
Afërdita €9,00
Si të flisni që fëmijët t’ju dëgjojnë dhe si të dëgjoni që fëmijët të flasin me ju
Si të flisni që fëmijët t’ju dëgjojnë dhe si të dëgjoni që fëmijët të flasin me ju
+ Accès rapide
Si të flisni që fëmijët t’ju dëgjojnë dhe si të dëgjoni që fëmijët të flasin me ju €14,99
Profeti - Libani yt dhe Libani im
Profeti - Libani yt dhe Libani im
+ Accès rapide
Profeti - Libani yt dhe Libani im €6,99
Sikur të isha djalë
Sikur të isha djalë
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Sikur të isha djalë
Sold out
Milk and honey
Milk and honey
+ Accès rapide
Milk and honey €10,99
Lulet e ftohta të marsit
Lulet e ftohta të marsit
+ Accès rapide
Lulet e ftohta të marsit €9,99
Lakmia
Lakmia
+ Accès rapide
Lakmia €14,99
Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier 6
Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier 6
+ Accès rapide
Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier 6 €15,99
Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit 4
Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit 4
+ Accès rapide
Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit 4 €14,99
Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit 3
Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit 3
+ Accès rapide
Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit 3 €12,99
Harry Potter dhe guri filozofal 1
Harry Potter dhe guri filozofal 1
+ Accès rapide
Harry Potter dhe guri filozofal 1 €10,99
Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes 7
Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes 7
+ Accès rapide
Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes 7 €15,99
Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave 2
Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave 2
+ Accès rapide
Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave 2 €10,99
E penguara
E penguara
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

E penguara
Sold out
Ditar - strehimi sekret
Ditar - strehimi sekret
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Ditar - strehimi sekret
Sold out
E shitëm kalin
E shitëm kalin
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

E shitëm kalin
Sold out
Metamorfoza
Metamorfoza
+ Accès rapide
Metamorfoza €10,00
Matilda
Matilda
+ Accès rapide
Matilda €14,99
Kutia e Agatha Christie-t
Kutia e Agatha Christie-t
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Kutia e Agatha Christie-t
Sold out
Kujtimet e tij
Kujtimet e tij
+ Accès rapide
Kujtimet e tij €14,99
Idioti
Idioti
+ Accès rapide
Idioti €15,00
Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit 5
Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit 5
+ Accès rapide
Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit 5 €15,99
Dashuria në kohërat e kolerës
Dashuria në kohërat e kolerës
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Dashuria në kohërat e kolerës
Sold out
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023
+ Accès rapide
Libra
Kalendari i Vitit të Ri - Dhjetor 2023 de €70,00
Kockat e zemrës
Kockat e zemrës
+ Accès rapide
Kockat e zemrës €14,99
Sekreti më i madh
Sekreti më i madh
+ Accès rapide
Sekreti më i madh €15,00
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1
+ Accès rapide
Histori përpara gjumit për vajza rebele - 1 €15,00
Verbëri
Verbëri
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Verbëri
Sold out
Tregime nga Dante - Komedia hyjnore
Tregime nga Dante - Komedia hyjnore
+ Accès rapide
Tregime nga Dante - Komedia hyjnore €5,00
Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë
Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë
+ Accès rapide
Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë €5,00
Të gjithë duhet të jemi feministë
Të gjithë duhet të jemi feministë
+ Accès rapide
Të gjithë duhet të jemi feministë €5,00
Tatuisti i Aushvicit
Tatuisti i Aushvicit
+ Accès rapide
Tatuisti i Aushvicit €17,00
Rregulloni krevatin
Rregulloni krevatin
+ Accès rapide
Rregulloni krevatin €9,99
Pianisti
Pianisti
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Pianisti
Sold out
Nusja e re
Nusja e re
+ Accès rapide
Nusja e re €10,99
Një ditë dhjetori
Një ditë dhjetori
+ Accès rapide

Notify me when this product is available:

Një ditë dhjetori
Sold out
Labirintet e Medeas
Labirintet e Medeas
+ Accès rapide
Labirintet e Medeas €14,99
Charger plus

Subscribe