Sociologie

Affichage de 31 produits
Kanuni i Lekë Dukagjinit
€20,00
Kanuni i Lekë Dukagjinit
1984
€12,99
1984
Épuisé
Inteligjenca sociale
€19,99
Inteligjenca sociale
Ferma e kafshëve
€7,99
Ferma e kafshëve
Udhetari dhe hija e tij
€18,00
Udhetari dhe hija e tij
Épuisé
Kolë Idromeno - Themeluesi i artit realist shqiptar
€20,00
Kolë Idromeno - Themeluesi i artit realist shqiptar
Traktat, logjiko-filozofik
€7,99
Traktat, logjiko-filozofik
Épuisé
Anatomia e destruktivitetit njerëzor - Vëllimi i parë
€10,99
Anatomia e destruktivitetit njerëzor - Vëllimi i parë
Socializmi : ideja e dështuar që nuk vdes kurrë
€15,99
Socializmi : ideja e dështuar që nuk vdes kurrë
Kosova mon amour
€14,99
Kosova mon amour
Socialpsikologjia
€37,00
Socialpsikologjia
Épuisé
Lindja e tragjedisë
€18,00
Lindja e tragjedisë
Gjenealogjia e moralit
€18,00
Gjenealogjia e moralit
Épuisé
Ballkani, historia dhe qyteterimi
€17,00
Ballkani, historia dhe qyteterimi
Ataturku, rilindja e një kombi
€17,00
Ataturku, rilindja e një kombi
Agu i mëngjesit
€18,00
Agu i mëngjesit
Gift Card
À partir de €10,00
Gift Card
Sélectionnez Montants
Zgjedh për mua
À partir de €50,00
Zgjedh për mua
Sélectionnez Libra
Realizmi socialist në sistemin letrar shqiptar
€12,99
Realizmi socialist në sistemin letrar shqiptar
Deballkanizimi i Ballkanit
€15,00
Deballkanizimi i Ballkanit
Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare
€12,99
Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare
Pika e kthesës
€17,00
Pika e kthesës
Çelësi i talentit - Madhështia nuk është e lindur, ajo rritet
€15,99
Çelësi i talentit - Madhështia nuk është e lindur, ajo rritet
Globalizimi - mit, proces, ndërvarësi apo tendencë?!
€20,99
Globalizimi - mit, proces, ndërvarësi apo tendencë?!