Reklama

Ligji i tërheqjes

€18,00

Ester&Jerry HICKS

 

Brenda këtyre faqeve, do të mësoni se si të gjitha gjërat, të dëshiruara dhe të padëshiruara, ju sjellin ky ligj më i fuqishëm i universit, Ligji i Tërheqjes.

Me shumë mundësi keni dëgjuar thënien se Ligji i Tërheqjes është aluduar nga disa prej mësuesve më të mëdhenj në histori, nuk është shpjeguar kurrë më parë në terma kaq të qartë dhe praktikë sa në këtë libër të fundit nga autorët më të shitur të New York Times.