Uegen

E bukura dhe Bisha

€5,00

Zhanë-Mari Lëprens dë Bomo

Libër i ilustruar për fëmijë.

-Puthja jote e prishi magjinë…Këtej e tutje ti do të jesh nusja ime dhe mbretëresha e vendit tim ! E bukura e vështronte plot dashuri…