Albas

Baby Montessori - Kafshët

€8,40

Maria MONTESSORI

 

Sa shumë kafshë për të njohur! Zbulojini së bashku, teksa shfletoni faqet e këtij libri të frymëzuar nga metoda e Maria Montessori-t.

Fëmija juaj mund të vëzhgojë imazhet bardhezi, të zbulojë detajet e vogla të kuqe dhe të nisë eksplorimin e botës.