Onufri

Kush e solli Doruntinën

€16,80

Ismail KADARE

Bazuar mbi një legjendë mesjetare, botërisht të njohur, dhe një ndër krijimet artistike më tronditëse të poezisë orale shqiptare dhe asaj botërore, romani i udhëtimit të Doruntinës me vëllanë e vdekur zë një vend qendror në universin krijues të Kadaresë.