Bisedë përmes hekurash

Notify me when this product is available:

Ismail KADARE & Ukshin HOTI

Ky libër e ka zanafillën në përpjekjen për lirimin nga burgu të Ukshin Hotit.

Pas dërgimit të një serie letrash institucionve ndërkombëtare të të drejtave të njeriut, si dhe ministrave të punëve të jashtme të vendeve kryesore perëndimore (bëhej fjalë për nje ish-kolegun e tyre të rënë në fatkeqësi), u mendua se një libër në trajtë dialogu, i botuar në tri gjuhë: shqip, frëngjisht dhe anglisht, do të ishte më efikas për të kushtrimuar opinionin publik ndërkombëtar.

Subscribe