Albas

Zebra pa vija

€7,99

Jetmira (Rema) HOTAJ dhe Era HOTAJ

Secili nga ne është i veçantë. Ashtu si pjesët e një pazëlli, të cilat janë të ndryshme nga njera-tjetra, ashtu jemi edhe ne.

Kur ne bashkohemi, formojmë një figurë mahnitëse. Dallimet e veçantitë e gjithsecilit thjesht e bëjnë pazëllin më të larmishëm.

E bukura gjendet në çdo ngjyrë, në çdo formë. E bukura gjendet ngado, mjafton të shohim me sytë e zemrës, - shtoi ajo, teksa sodiste me ëndje vijat e zeza dhe sytë e vogëlushëve, të cilët ndritnin më fort se yjet në qiell.