Living

Rregullat e reja të marketingut dhe PR-it

€19,99

David Meerman SCOTT

 

Një udhëzues i sigurt i marketingut të së ardhmes, libri “Rregullat e reja të marketingut dhe PR-it” është absolutisht i duhuri për ju. Mësoni teknikat më të mira për të shkuar te blerësit në kohë reale, rritni shikueshmërinë e profileve dhe biznesit tuaj në internet dhe do të rritni edhe shitjet. Për profesionistët, sipërmarrësit, pronarët e një biznesi dhe profesorët e fushës, ky udhëzues ofron strategji të sigurta, që mund të zbatohen menjëherë.
Ky libër ju çon drejt rrugës së duhur për të fituar vëmendje përr produktet, shërbimet dhe idetë tuaja, duke lënë mënjanë marketingun dhe programet tradicionale të PR-it.