Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Topi nën pushtetin e tyre

€12,99

Skifter KËLLIÇI

Pas një jete në mikrofonin e Radiotelevizionit Shqiptar dhe me një pasion të pandarë për letërsinë dhe sportin, gazetari, publicisti dhe shkrimtari Skifter Këlliçi sjell për të gjithë dashamirësit e sportit librin me kujtime “Topi nën pushtetin e tyre”.