Pema

Si të krijojmë marrëdhënie të dobishme dhe të fitojmë besimim e njerëzve

€11,99

Dale CARNEIGE

224 faqe

Mos harroni se lumturia nuk varet nga kush jeni apo çfarë zotëroni ; ajo varet kryekëput nga çfarë mendoni . Ndaj niseni çdo ditë duke menduar gjithçka për të cilën ia vlen të jeni mirënjohës.

 

Ndër zotësitë që do të mësoni në këtë libër janë:

• Si të bëheni një njeri karizmatik.

• Si të bëni miq të rinj dhe të mbani miqtë e vjetër.

• Si të ushtroni ndikim te njerëzit me të cilët ndërveproni duke krijuar një mjedis bashkëpunues, bashkërendues dhe kolegjial.

• Si të ndërtoni besim.

• Si të vlerësoni e të kuptoni karakteret e të tjerëve për të pasur marrëdhënie më të efektshme me ta.

• Si t’i shisni idetë, konceptet dhe sugjerimet tuaja lidhur me punën, lidhur me familjen e shokët dhe sigurisht me tërë njerëzit me të cilët keni lidhje.

• Si të veproni e reagoni kur keni të bëni me njerëz të vështirë.

• Si të mos pajtoheni pa qenë të mërzitshëm.

• Si t’i kuptoni dhe t’i zotëroni emocionet tuaja duke arritur të kuptoni emocionet e të tjerëve.