Dituria

Shtatë Motrat

€14,99

Lucinda RILEY

Me vdekjen e babait të tyre, miliarderit enigmatik që i solli nga katër anët e botës dhe i adoptoi si foshnje, Maia d'Aplièse dhe motrat e saj e gjejnë veten në shtëpinë e fëmijërisë së tyre, Atlantis, një kështjellë madhështore buzë brigjeve nga liqeni i Gjenevës.