Plejad

Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen

€14,99

Mathieu AREF

 

Në këtë, Aref Mati hulumton në një tjetër drejtim dhe ravijëzon një botë tjetër, atë Pellazge, së cilës Grekët i detyrohen për një pjesë jo të vogël të së kaluarës së tyre. Por kësaj here ajo nuk duhet kërkuar jashtë apo matanë deteve, ajo duhet të ketë qenë aty, në Ballkan, përpara Grekëve, dhe këtyre, kur mbërritën, nuk u mbeti gjë tjetër veçse të depërtonin e të merrnin atë çfarë ajo u ofronte.