Living

Pse?!

€12,00

Sterjo SPASSE

Penda artistike e Sterjo Spasses pershkruan me ngjyra te mallengjyeshme jeten e nje djaloshi pesimist. Problemi i dashurise eshte pika kryesore rreth se ciles vertiten personazhet e romanit.

Zakonet tona dhe vecanerisht ato te fejeses dhe te marteses jane pikturuar me saktesi te ndergjegjshme.Nuk duhet te mbetet njeri pa e kenduar kete liber helmi dhe melankolie.