Pema

Princi i vogël

€12,00

Antoine De SAINT-EXUPÉRY

Atëherë, zgjodha një tjetër profesion dhe mësova të pilotoj aeroplanët. Fluturova ngapak nëpër qiejt e tërë botës: dhe në të vërtetë gjeografia më shërbeu në shumë pikëpamje.
Me një vështrim mund të dalloj Kinën nga Arizona, dhe nëse ndokush largqoftë, e humbet udhën në mes të natës, kjo njohuri mund të përbëjë një ndihmë fort të vyer.