Pianisti

Notify me when this product is available:

Władysław SZPILMAN

"Kujtimet e Vlladisllav Shpilmanit për Varshavën e pushtuar nga nazistët dhe geton e hebrenjve kanë fuqi të pashoqe. Një libër vërtet mahnitës, i mbushur me ngjarje, imazhe dhe njerëz që nuk shlyhen lehtë nga kujtesa" 

Subscribe