Botart

Përse pi Mami

€12,99

Gill SIMS

Është ditëlindja e 39-të e mamit. Kur mendon për të ardhmen, asaj i dalin para syve ca mama që e pyesin nëse i ndjek edhe ajo kurset e niveleve të larta të jogës apo klubet e kulturuara të leximit, ku të gjithë hiqen si të trullosur për një gotë verë "Pinot Grigio" dhe të thotë gjëra të tipit: "Oh, Zot! Do ta pish dhe një gotë tjetër?"

Por mami nuk ka ndërmend ta kalojë këtë natë si ato mamatë me model të rregullt flokësh që "jetojnë për fëmijët e tyre", të cilat mblidhen tek oborri i shkollës duke konkurruar me njëra-tjetrën për aktivitetet jashtëshkollore e për "arritjet" e pasardhësve apo duke u mburrur për pushimet e mrekullueshme. Në vend të kësaj; ajo rrëmben një gotë të madhe me verë, duke sharë "Jetë dreqi!" pa pushim... derisa i shkrep në kokë një ide perlë ...