Princ

Perrallat e tranzicionit shqiptar

€18,00

Shinasi A. RAMA

502 faqe

"Shinasi Rama ka kaluar në zhgënjime të mëdha, por ai kurrë nuk është zhgënjyer me popullin e vet." -Adem Demaçi

"Rrallë më ka ndodhur të bie në mendime, siç rashë pasi lexova dhe rilexova "Përrallat e tranzicionit shqiptar"... Me një mprehtësi dhe tejpashmëri të lavdërueshme të dukurive tona, edhe pse nuk jeton këtu, Shinasi Rama, përshkruan cilësitë dhe veçoritë e "parisë së Tiranës", përkatësisht të klasës së sotme politike, duke vënë syrin dhe fjalën e tij mbi plagët dhe mbi hallet tona." - Kiço Blushi