Pema

Namasté

€17,99

Frances Miralles & Hector Garcia 

Rruga indiane drejt lumturisë, përmbushjes dhe suksesit. 

Ky libėr rrjedh nga një urtësi aq e moçme sa kultura njerëzore dhe përmban çelësat për të formësuar si të
tashmen, ashtu edhe të ardhmen që ëndërrojmë.

Për të filluar rrugën drejt Namasté-së, që mes të tjerash është një përshëndetje për hyjninë që ekziston brenda jush, kërkojmë t'u japim përgjigje në botëne sotme pyetjeve që mistikët e Indisë i kanë shtruar vetes në pesë mijë vjetët e fundit - përfshirë edhe liderët e aktualitetit:

  • Si ta lëmë vuajtjen prapa dhe të nisim të jetojmë një jetë të plotë?
  • Çfarë rrugë kemi për ta zgjuar krejt potencialin kreativ që fle në ne?
  • A mund ta bëjmë ligjine karmës të funksionojë në favorin tonë çdo ditë?
  • Cilat janë teknikat më të mira për t'u çliruar nga stresi, ankthi dhe frika?
  • Si mund të kujdesemi për trupin, mendjen dhe shpirtin tonë, ashtu që të jetojmë me energji të plotë deri në fund të jetës?