Si të flasim me këdo

Leil LOWNDES
346 Faqe

 

A nuk i admironi edhe ju njerëzit e suksesshëm që duket se "kanë gjithçka në dorë" ? I shihni teksa flasin plot vetëbesim nëpër takime biznesi, ose qetë-qetë nëpër festa me shoqërinë.Ata gëzojnë punët më të mira, partnerët më të bukur, miqtë më të spikatur, llogaritë bankare me të majme e vendbanimet më në modë.
Nuk janë më të shkolluar se ju. As më të pashëm se ju! Ndaj dhe, si është kjo punë ?

Çështja qëndron në faktin se këta njerëz kanë një mënyre më të shkathët për t'u marrë me qëniet e tjera njerëzore.

Subscribe