Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Lamtumirë guacka ime

€10,00

Viktor CANOSINAJ

Roman i llojit të problemeve sociale, i gërshetuar me aventurë dhe fantazi. Trajton probleme familjare të familjes shqiptare në vitet 1990 dhe krizës që ajo kalon. Dy fëmijë, motër e vëlla, bëjnë çmos t'i mbajnë të bashkuar prindërit e tyre, që po shkojnë drejt ndarjes.

Në ndihmë ju vjen një vajzë jetime e shndërruar prej vitesh në guackë, e cila merr pjesë gjallërisht në ngjarjet e librit dhe bëhet shpëtimtare për familjen e fëmijëve. Në fund të librit edhe ajo vetë shndërrohet përsëri në njeri dhe birësohet nga një çift pa fëmijë.