Albas

Koni dhe poni kërcimtar

€9,60

Julia BOEHME 

 

Koni është e lumtur. Më në fund ajo do të shkojë në fermën e kuajve. Koni mezi po pret të shohë përsëri kalin e saj të preferuar, Karlinën. Së bashku me Anën, ajo do të ndjekë një kurs akrobacie mbi kalë. Një kalë i cirkut, Amadeusi, ka nevojë urgjente për ndihmë e tyre. A do të mundet Koni dhe miqtë e saj ta ndihmojnë?