Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

5 gjuhët e dashurisë

5 gjuhët e dashurisë

Çmimi i zakonshëm €12,00 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €12,00 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Gary CHAPMAN

 

Dr. Gary Chapman identifikon pesë gjuhët bazë të dashurisë dhe më pas i udhëzon çiftet drejt një kuptimi më të mirë të gjuhëve të tyre unike të dashurisë.

Mësoni të flisni dhe të kuptoni gjuhën e dashurisë së bashkëshortit tuaj dhe në asnjë moment do të jeni në gjendje të doni në mënyrë efektive dhe të ndiheni vërtet të dashur në këmbim. Komunikimi i aftë është në dorën tuaj!

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet