Living

Jeta e padukshme e Adi Larysë

€16,00

V.E. SCHWAB

 

Francë 1914 : në një çast dëshpërimi, një vajzë e re bën një kërkesë faustiane, për të jetuar përgjithmonë … dhe mallkohet që ta harrojnë të gjithë ata që ndesh në rrugën e jetës.

Kështu nis jeta e jashtëzakonshme e Adi Larysë dhe një aventurë marramendëse që do të shtrihet në shekuj dhe kontinente, në histori dhe në art, teksa vetë ajo do të mësojë se deri ku duhet të arrijë që të lërë shenjën e saj në këtë botë. 

Gjithçka ndryshon kur afro treqind vjet më pas Adi takon një djalë të fshehur pas banakut të një librarie dhe ai … e mban mend…

 

”Libri më i bukur i vitit 2020” nga Oprah.

”Libri më i bukur i vitit 2020” nga Amazon.com

”Nominuar për çmimin “Locus” për vitin 2021.