Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?

Çmimi i zakonshëm €12,99 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €12,99 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Jiddu KRISHNAMURTI

Një nga mësuesit më të mëdhenj të filozofisë në botë, Krishnamurti, ofron urtësinë e tij frymëzuese për shumë nga pengesat e jetës, nga marrëdhëniet dhe dashuria, te ankthi dhe vetmia.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet