Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Fuqia e shprehisë

Fuqia e shprehisë

Çmimi i zakonshëm €15,00 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €15,00 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Charles DUHIGG

 

Nga Fuqia e Shprehisë, fitues i çmimeve të gazetarisë për biznes Charls Duhigg na dërgon në buze të zbulimeve shkencore që shpjegojnë përse ekzistojnë shprehitë dhe se si mund të ndryshohen ato.

Distilimi i sasive të mëdha të informacionit në rrëfimet tërheqëse që na marrin nga dhoma e bordit të Proceter & Gamble në vijat anësore të NFL, në vijat e frontit të lëvizjes për të drejtat e qytetarëve, Duhigg prezanton një kuptim krejtësisht tjetër të natyrës njerëzore dhe potencialit të tij.

Në thelb, Fuqia e Shprehisë përmban një argument gjallërues: Çelësin për të ushtruar rregullisht, për të humbur peshë, të qenit më produktiv, dhe arritjes së suksesit që është të kuptuarit se si funksionojnë shprehite.

Ashtu si Duhigg tregon, duke përdorur këtë shkencë të re, ne mund ta transformojme biznesin tonë, dhe jetën tonë.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet