Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Si t'i zgjidhësh mosmarrëveshjet në jetë

Si t'i zgjidhësh mosmarrëveshjet në jetë

Çmimi i zakonshëm €10,99 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €10,99 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Dale CARNEGIE

Çdo mosmarrëveshje me të cilën përballemi në jetën tonë ngërthen potenciale, pozitive a negative qofshin.
Ato mund të jenë burim frymëzimi, sqarimi, mësimi, shndërrimi, rritjeje apo zemërimi, droje, turpërimi, mbylljeje në vetvete si dhe qëndrese.
Zgjedhja nuk është në dorën e kundërshtarëve tanë, por në dorën tonë, si dhe në vullnetin tonë për t’u përballur dhe për t’u marrë me to.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet