Shko tek informacionet rreth produktit
1 e 1

Lize's Bookstore

Arti për t'u bërë i paharrueshëm

Arti për t'u bërë i paharrueshëm

Çmimi i zakonshëm €12,00 EUR
Çmimi i zakonshëm Çmimi i zbritur €12,00 EUR
Shitje Sold Out
Taksat e përfshira. Kostot e transportit të llogaritura në arkë.

Dale CARNEGIE

Nuk ka asgjë më kritike për suksesin tuaj sesa aftësia juaj për t'u dalluar si një individ i kualifikuar, i vlefshëm dhe tërheqës në mënyrë unike -- dikush me të cilin njerëzit e tjerë duan vërtet të punojnë me të, të punojnë për të, ta njohin dhe ta ndihmojnë.

Bëje veten të paharrueshëm dhe hedh një vështrim të thellë në 10 elementët thelbësorë të të qenit i paharrueshëm.

Ky libër ju jep një udhëzues të qartë hap pas hapi për zhvillimin dhe mishërimin e këtyre elementeve.

Dërgimet & Kthimet

Trego të gjitha detajet